Ülkemizde gömlek denildiğinde akla ilk gelen firmalardan bir tanesi olarak bilinen ve Ayaydın Tekstil İnşaat Turz. San. Tic. Ltd. Şti.'nin sahibi olduğu Tudors gömlek krallığı Türkiye'nin dört bir yanında açmış olduğu şubelerinde hizmetlerini sürdürmekte ve en kaliteli gömlekleri kampanyalar ile uygun fiyatlara satarak müşteri memnuniyetini giderek artırmaktadır.

Köklü firmalardan bir tanesi olarak bilinen Tudors gömlek krallığı açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımları da gerçekleştirmekte olup personel alımı ilanları Tudors tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre Tudors'un çok sayıda personel alımı yaptığı görülüyor. Peki pozisyonlar ve başvuru detayları nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Tudors açık olan iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre bölge müdür, bölge insan kaynakları uzmanı, imalat müdürü, alokasyon uzman yardımcısı, muhasebe ve finans uzmanı, mağaza görsel uzmanı, satış danışmanı, denetim uzmanı, fason üretim sorumlusu, gizli müşteri, muhasebe müdür yardımcısı, üretim planlama yöneticisi gibi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

ŞARTLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Tudors açık olan iş ilanları için personel alımı yapılıyor. Peki şartlar nelerdir? Buna göre adayların ikna kabiliyeti yüksek olmak, belirlenen asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, güler yüzlü olmak gibi genel şartlara sahip olması gerekmekte olup başvuru tapmak isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/ig9VXn linkini yapıştırması ve başvurularını bu link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM FİRMALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim