Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Taş Kömürü İşletmesi Genel Müdürlüğü bağlı olduğu taş kömürü kurumlarına ikameti Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinden olan adaylar arasından (Bin) 1000 işçi alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Resmi gazetede ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklanan ilanda başvurularda istenilen gerekli başvuru şartları belirtildi. pano ayak üretim işçisi kadrosunda istihdam edilecek alımlar için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Buna göre adayların en az 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 32 yaşından gün almamış olmaları gerekli olacak. Eğitim seviyesinde ise ilkokul mezunu olmak gerekecek. Diğer şartlarda ise İkamet şartı bulunacak. Hangi ilde ne kadar personel alınacağı da belli oldu.

NOTER KURA TARİHİ

Zonguldak ilinden 700 kişi, Bartın ilinden 200 kişi, Karabük ilinden ise 100 olmak üzere toplamda bin kişi istihdam edilecek. Adaylar Kura töreninde yeni alım müjdesi gelip gelmeyeceğini merak etmekteler. Başvurular 12 Şubat tarihinde başlayacak 5 gün içerisinde başvuru yapılabilecek. Kura tarihleri ise 2 ile 3 Mart tarihleri arasında yapılacak. Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim