Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Trakya Üniversitesi bünyesindekipersonel eksikliğini gidermek için farklı alanlarda sözleşmeli olarak personel alacak. Trakya Üniversitesi yayımlamış olduğu ilana göre bünyesine toplamda 13 kişi alacak. Buna göre Lisans mezunu 9 Hemşire, Lise Mezunu 3 Hemşire ve Önlisans mezunu 1 Sağlık Teknikeri alınacak. Adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANILAN NİTELİKLER NELERDİR?

Trakya Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı 13 kişilik boş kadro ile adaylardan genel olarak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak, Nöbet usülü çalışmasına mani olacak herhangi bir sağlık problemş olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türüne göre, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve son bir yıl içerisinde sözleşmeli olarak istihdam edilenler için herhangi bir disiplin suçu ile görevine son verilmemiş olmak niteliklerni taşıyan adyalar başvuru yapailecek.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilan yayımlandığı tarih itibari ile en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamakları gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 05 Mart 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Adayar başvurularını başvuru formu ve sitenilen belgeler ile birlikte son başvuru gününe kadar Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim