Trabzon Üniversitesi 2020 personel alımı duyurusu. Üniversitenin Personel dairesi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Buna göre 13 Mart 2020 tarihinde yapılan kura sonuçları belli oldu. Yeni açıklamada Yedek listesi, asil listesi kazananları ve evrak tesliminde istenilen evrakların neler olduğu ne zamana kadar teslim edilmesi gerektiğine kadar pek çok detay belli oldu.

İşçi Alımı Noter Kurası Sonuçlarında 43 adet işçi kadrosunda alımlar gerçekleşecek. Güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, engelli temizlik personeli, eski hükümlü temizlikçi, Sıhhi tesisatçı, inşaatçı, elektrikçi, marangoz alanlarında bakım ve onarım görevlisi alınacak.

SON EVRAK TESLİMİ 2020 MART;

Adayların istenilen evraklarını 20 Mart cuma günü saat 17:00'a kadar Rektörlülüğün Genel Sekreterlik yazı işleri müdürlüğü birimlerine dilekçe ve eklerini teslime etmeleri istenilecek. Mülakat sınavına girecek olan adaylar için sınav günü henüz belli değil bu konuda 27 Mart tarihinde yeni bir resmi duyuru yapılacak.

EVRAK TESLİMİ SON TARİHİ: 20/03/2020 tarihi saat 17:00'a kadar.

MÜLAKAT SINAVI NE ZAMAN? Mülakat tarihi 27 Mart 2020 tarihinde belli olacak.

SONUÇLAR: http://personel.trabzon.edu.tr/tr/news-detail/surekli-isci-alim-ilani-noter-kurasi-sonuclari-ve-belge-teslim-sureci/14090

GEREKLİ EVRAKLAR NELER?