Trabzon Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu üzerinden sürekli işçi alım ilanı açıkladı. Rektörlüğün faklı birimlerinde görevlendirilmek üzere kura ve sözlü sınav ile alınacak olan alımlarda kadro dağılımı şu şekilde olacak.

Güvenlik görevlisi kadrosunda 20, temizlik görevlisi kadrosunda 16, engelli temizlik görevlisi kadrosunda 1, eski hükümlü ve terörle mücadeleden yararlanan 1, bakım ve onarım görevlisi olarak sıhhi tesisat 2, bakım onarım görevlisi 1, elektrik bakım onarım işçisi 1, marangoz işçisi 1 olmak üzere toplamda 43 kişi istihdam edilecek.

KURA SONUÇLARI;

Eğitim şartlarında en az ilköğretim ve en fazla lise mezunu olmak, başvuru yapacakları alanların gerektirdiği tecrübe şartlarına sahip olmak, 13 Mart 2020 tarihinde yapılan npter kurasından isminin çıkması ve son olarak mülakat sınavlarından başarı elde etmek şartları aranacak. Adaylar bu bağlamda bugün saat 09:00'da yapılan mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmektedirler. Henüz resmi bir açıklama gelmezken, gelişmeler belli olduğunda aktaracağız. Sonuçlar üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Açık kadro sayısının 4 katı kadar aday mülakat sınavına girmeye hak kazanacaklar. Henüz mülakat tarihi için bir açıklama yapılmadı.

KURUM İDARİ KURULU;

Diğer yandan Trabzon Üniversitesi ile Türk Eğitim Sendikası arasında Kurum İdari Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantıda personellere ilişkin önemli kararlar alındı. Personelin servisi 2020 yılı içerinde faaliyete geçirilecek. Görevde yükselle sınavı yapılması konusu görüşülecek.

İŞİN OLSA