Trabzon Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 170 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Başvurularda artık son günlere gelindi ve İşin Olsa ekibi olarak sizler için haberimizin devamında detayları bir kez daha sizlere aktarıyoruz. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 657 Sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak 170 Zabıta Memuru ve İtfaiye eri alımı yapacağını 23 Kasım 2018 tarihinde ilan etmişti. Bu bağlamda alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları için geçerlidir.

Buna göre İtfaiye eri pozisyonunda Lisans mezunu 26 kişi, Ön Lisans Mezunu 26 Kişi ve Lise Mezunu 30 kişi olmak üzere 82 persone lalınacak. Zabıta Memuru pozisyonunda ise, Lisans Mezunu 51 ve Ön Lisans mezunu 37 olmak üzere 88 Zabıta Memuru alımı yapılacak. İtfaiye eri alımına sadece Erkek adaylar başvuru yapabiliyorken, Zabıta Memuru alımlarına hem erkek hemde bayan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulnmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

Özel olarak ise, daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu personeli seçme sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

İtfaiye eri alımlarında Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve En az B veya En az E sınıfır sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan için başvurular 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlamıştı ve en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte mesai saatleri içerisinde ilgili belediye ye şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.