Dünya genelinde 360 binden fazla çalışanı bulunan Toyota'nın Türkiye genelindeki fabrikalarına 800 personel alımı yapılacak. 

Toyota Motor Corporation üretim alanında dünya genelinde birçok ülkede bulunan fabrikalarında araç üretimi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Japonya'da 12 üretim fabrikasının bulunduğu firmanın 50'den fazla üretim tesisinin 20'den fazla ülkede devam ettiriyor. Toyota dünya genelinde elektrikli araç üretimi konusunda en önde giren şirketler arasında yer alıyor. Sakarya ilinde yapılacak olan bu fabrikalarında görevlendirmek üzere çok sayıda işçi alımı yapılacak. Bu açıklama geçtiğimiz günlerde Sakarya Valiliği tarafından ilan edilmişti. İlanların bir kısmı İŞKUR aracı ile gerçekleştirilecek ve İŞKUR tarafından yapılacak olan sertifika eğitimlerinin tamamlamasının ardından kaynakçı, montajcı, boya işçiliği, üretim elemanı kadrolarına alımlaırn gerçekleştirileceği ifade edildi. Adaylar İŞKUR'a kayıtlı olmaları ve 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekli olacak.

AVUKAT ALIMI;

Kariyer portalları üzerine açıklanan iki farklı ünvanına göre Avukat alımı kadrosuna başvuru yapacak adayların hukuk fakültelerinden mezun olmaları ve ayrıyetten 2 ile 3 yıl arasında hukuk bürosuna deneyim olmaları isteniliyor. İş hukuku, tüketici hukuku, Ticaret ve şirketler hukuku alanında deneyim sahibi olmak gerekmektedir. Mükemmel iletişim becerisine sahip adayların esnek çalışma saatlerine uyumlu olmaları ve iyi derecede İngilizce bilgisi bulmaları, Office programlarını iyi derecede kullanabilmeleri, problem çözme becerisine sahip, askerlik şartında ise erkek adayların askerlik sorunu bulunmamaktadır. Türkiye genelindeki illerde seyahat engelinin olmaması gerekmektedir.

LİSE MEZUNU ÜRETİM PERSONELİ ALIMI;

Üretim elemanı alımlarında adayların En az 18 yaşını doldurmuş ve en fazla yaşında ise 30 yaşını geçmiş olmaları eğitim şartlarında en az lise mezunu olmaları gerekiyor. İkamete şartlarında Düzce, Kocaeli ve Sakarya ilinde ikamet etmeleri vardiyalı çalışma esaslarına uyumlu olmaları, üretim elemanı kadrosundaki alımları başvuru için gerekli olacaktır. Üretim imalat alanında tam zamanlı eleman alımı kadrosu kadrosu için başvurular yine kariyer portalı üzerinden devam etmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? https://bit.ly/3deZLe8 adresi üzerinden ilanlara erişilebilecek başvurular bu sayfa üzerinden online olarak alınacak. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim