Tokat Belediyesi Devlet personel başkanlığı tarafından yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunana personel ihtiyacı için 09 Ocak 2017 tarihli bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruya göre İlköğretim mezunu şoför alımı yapacak. Ayrıca alımı yapılacak olan adaylara başvuruları onaylandıktan sonra Tokat Belediyesi tarafından sözlü sınava tabii tutulacaklardır. Sözlü sınavda da başarılı olan aday kadroya alınacaktır. 

 Adaylardan, ilköğretim mezunu olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, en az 12 yıl belgeye sahip olmak, Hafif vasıta ileri sürücülük temel eğitim sertifikasına sahip olmak, Herhangi bir resmi kurumda en az 3 yıl makam şoförlüğü olarak görev yapmış olmak, Pasaport sahibi olmak şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuruları ise geçersiz sayılacaktır. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 09 Ocak 2017 tarihi ile 18 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu tarafından www.iskur.gov.tr adresinden yapılacaktır. Başvuruda bulunacak olan adayların noter kurası 27 Ocak 2017 tarihi saat 09:30 da Tokat 5. noter tarafından kendi işyerinin bulunduğu adreste ( Gaziosmanpaşa Bulvarı Ardala Sokak No: 2 Kat :2 Tokat ) yapılacak olup ilgililerin istenilen evrakları 25 Ocak 2017 tarihi saat 17:00 a kadar Belediyenin İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Yapılan duyuruya ulaşmak için Buraya Tıklaınız.

Tokat Belediyesi ayrıca şoförlük dışında en az ortaöğretim mezunu ( imam hatip mezunu ) gassal alacaktır. Alınacak adaylardan, KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ( en az 15 yıl ), İmam Hatip lisesi mezunu olmak,Hafif vasıta ileri sürücülük temel eğitim sertifikasına sahip olmak, Profesyonel sürüş teknikeri eğitimi sertifikasına sahip olmak, Pasaport sahibi olmak şartları aranmaktadır.
Editör: TE Bilisim