Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığın uzman yardımcısı alım yapacağını açıkladı. 9. derecede kadrolara atama için Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı uzman yardımcılığı giriş sınavı ile birlikte memur alımı gerçekleştirecek. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca yapılan  uzman yardımcısı alım ilanı 19 ocak 2018 tarihinde son bulacaktır.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı  bünyesindeki personel istihdamını karşılamak adına duyuru yaptı. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı BaşkanlığıncaYapılan duyuruda  2 inşaat mühendisi,  1 Mimarlık, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İktisat (1), İşletme (1), Kamu Yönetimi (2), Uluslararası İlişkiler (2),Hukuk,  iletişim fakültelerinin tüm bölümleri. başvuruda bulunabilecekler.

 Iktisat için  kontenjan sayısı 1 (KPSSP 14)
 işletme  için kontenjan sayısı 1 (KPSSP 24)
 kamu yönetimi ve siyaset bilimi için kontenjan sayısı 2 (KPSSP 29)
 uluslararası ilişkiler için kontenjan sayısı 2 (KPSSP 34

 Birinci, İkinci, üçüncü, Dördüncü grupta yer alanlar için KPSS P-4 puan türünden en az 75 puan almış olmak, Beşinci grupta yer alanlar için KPSS P-3 puan türünden en az 75 puan almış almak şartı aranmaktadır.

Sınav ile ilgili bilgi, TİKA Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 0 (312) 939 70 70 - 73 - 74 - 75 numaralı telefonlarından, 0 (312) 939 75 15 no'lu faks ve/veya https://[email protected] e-posta adresine yazılarak alınabilir.


 

Editör: TE Bilisim