TİGEM 145 Personel Alımı yapacak. Geçtiğimiz gün duyurulmuş olan ilan ile Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 14 farklı alan ile personel alımı yapacağını bildirmişti. Adaylar başvurularını 21 Aralık 202 tarihi ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirdi. Peki başvuru yapan adaylar için sonuçlar ne zaman açıklanacak?

14 ALANDA 145 TEKNİK PERSONEL ALINACAK!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü yukarıdaki alanlarda Sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Tüm sınav işlemleri yapıldığında bu kadro sayısı kadar atama yapılacak.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

TİGEM Personel alımı için adaylar başvurularını Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde gerçekeştirdiler. Bu kapsamda KPSS puanı ile yapılmış olan alım ilanı için alanına ve KPSS puan türüne göre yapılacak Sıralamaya göre kadro sayısının 10 katı kadar en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile belirlenecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TİGEM Personel alımı için başvurular 31 Aralık 2020 tarihi ile sona ermiş olup sonuçlar beklenmektedir. Başvuru sonuçları için herhangi bir tarih verilmemiş olup tahmini olarak en geç 15 Ocak 2021 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

GİRİŞ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Giriş sınavının yazılı bölümü, 06.02.2021 Cumartesi günü saat 10.00’da Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ankara’da tek oturumda yapılacaktır. Sınav, çoktan seçmeli 80 sorudan oluşmakta ve sınav süresi 100 dakikadır.

SINAV ÜCRETİNE DİKKAT!

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar, Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin gaziodm.gazi.edu.tr/ adresi üzerinden sınav başvuru işlemlerini yaparak kişi başı sınav ücreti olan 100 TL(YüzTürkLirası) sınav başvurusu esnasında kredi kartı ile ödeyeceklerdir.

Sonuçlar açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim