Türkiye’nin köklü havacılık kurumu olan Türk Hava Yolları ilgili kariyer sitesinde yayınladığı ilanda 26 Ağustos’a kadar başvuru yapmak kaydı ile memur alımı yapacağını açıklamıştır. Buna göre ilgili ilanda adayların lisans mezunu olma şartı aranırken adaylar İstanbul’da görev alacaktır. İlgili memur pozisyonu için adayların sağlaması gereken şartlar şunlardır.

Memur Başvuru Şartları

İlgili kadro için adayların sağlaması gereken şartlar arasında şunlar yer almaktadır:

T.C. vatandaşı olmak,01.01.1986 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak,Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış ya da tecilli olmak, MS Office uygulamalarına hakim olmak, daha önce THY kurumundan disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olmak, Seyahat engeli olmamak uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak,Turkish Technic tarafından yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olabilmek, Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmak şartları aranmaktadır. Buna göre adayların en az lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuru Şekli

THY kapsamında yapılacak olan memur alımında adayların ayrıca Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip olma, aktif sorumluluk ve insiyatif alabilme, araştırmayı ve öğrenmeyi sevme ve teknolojiyi ve yenilikleri takip edebilme gibi çeşitli nitelikleri de sağlaması gerekmekte olup ilgili kadroya başvurular kariyer sitesi üzerinden online olarak gerçekleşecektir.

İlgili ilana erişmek ve başvuru yapmak için linki tarayıcınızın adres kısmına yapıştırarak ulaşabilirsiniz. http://bit.ly/2NcunmY

Editör: TE Bilisim