Türk Hava Yolları resimi internet sitesi üzerinde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesinde bulunan personel eleman eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda ve pozisyonlarda alım yapacağını ilan etti. İlgili ilanlar THY üzerinde yayımlanarak başvuruları başladı. Bizlerde İşin Olsa ekibi olarak hazırladığüımız bu haberimizde sizlere detaylı bilgileri aktarıyor olacağız.

THY AÇIK POZİSYONLAR:

Türk Hava Yolları bünyesine 2 farklı alanda ve çok sayıda pozisyonlar personel alacak. Buna göre Türk Hava Yolları İdari ve Teknik Personel alanında, EFB (Electronic Flight Bag) Teknisyeni, Tecrübeli SAP FI-TRM Fonksiyonel Danışmanı ve Tecrübeli ABAP (HR) Developer alımı yapacak.

Kokipt alanında ise, THY A.O. Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı Arıyor, Tecrübesiz II.Pilot Adaylarının Dikkatine, Kaptan Pilot Geniş Gövde (B787), Tecrübeli II. Pilot Geniş Gövde (A350), Kaptan Pilot Geniş Gövde (A350), Simülatör Uçuş Öğretmeni, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan Kaptan Pilot Geniş Gövde, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan Kaptan Pilot Dar Gövde, Kaptan Pilot Geniş Gövde (B777, A330, A340), Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan II. Pilot Geniş Gövde, Kaptan Pilot Dar Gövde (B737, A320), Tecrübeli II. Pilot Geniş Gövde (B777, A330, A340), Tecrübeli II. Pilot Dar Gövde (B737, A320), Tecrübesiz II. Pilot (B737, A320 veya Tip Yetkisi Olmayan), Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan II. Pilot Dar Gövde, Tecrübeli II. Pilot Geniş Gövde (B787) pozisyonlarında personel alımı gerçekleştirecek.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

THY yayımladığı bu açık iş pozisyoları için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Adli sicil kaydı bulunmamak, İlgili pozisyonlar için tecrübe sahibi olmak, İyi derecede Türkçe ve İngilizce bilmek, Vardiyalı olarak çalışabilecek olmak, 01 Ocak 1988 tarihi ve sonrasında doğumlu olmak gibi genel nitelikler aranmaktadır. Ayrıca alım yapılacak pozisyona göre 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR VE İLANLAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını mutlaka belirtilen şartlar doğrultusunda yapmaları gerekemketdir. İlgili ilanlar Türk Hava Yolları resmi internet sitesinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Bu bağlamda iligili ilanlara ulaşmak için ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar

Editör: TE Bilisim