Türk Hava Yolları, Antalya, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, İzmir, Kahramanmaraş, Nevşehir, Şanlıurfa, Trabzon ve Van istasyonlarında çalışacak Part-Time öğrenci alımıyla ilgili ilan yayınladı. 13 Nisan 2019 tarihine kadar ilan yayında kalacak. THY’nin resmi sitesinde yayınlanan ilana başvuracakların öğrencisi olduğu okulun bulunduğu şehrin dışında tercih yapan adayların sürece dahil edilmeyeceğine ve ilana başvuracakların yalnızca tek tercih hakkı bulunduğunu duyurdu.

Haftada en az 20 en fazla 30 saat çalışılabileceği, çalışılan saate göre ücret hesaplamasının yapılacağı belirtilen adayların çalışma yerleri ise Erzurum, Gaziantep, İzmir, Antalya, Nevşehir, Trabzon, Van ve Şanlurfa olduğu ifade edildi. Genel Yetenek ve İngilizce online sınava davet edilecekler arasında tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak.

İLANA BAŞVURU KRİTERLERİ 

01.01.1995 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, T.C vatandaşı olmak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. Sınıf öğrencisi olmak, en az 2,72 genel ortalamaya sahip olmak, ileri seviyede İngilizce bilmek. 

ARANAN NİTELİKLER

THY, yayınladığı ilanda Anadolu’da ki istasyonlarda çalışabilmek için başvuru yapacak olan adaylarda; planlama, organizasyon ve takip yönleri kuvvetli, takım çalışmalarına yatkın, değerlendirme ve analiz etme yeteneklerine haiz, aktif sorumluluk ve inisiyatif alabilen, MS Office araçlarını iyi seviyede bilen, vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen, etkili sözlü ve yazılı iletişime sahip nitelikteki çalışma arkadaşları aradıkları ilanda ifade edilmiş.

BAŞVURU ŞEKLİ

Şartlara sahip adayların ilana kurumun web sitesi üzerinden başvurmaları gerekmektedir. 13 Nisan 2019 tarihine kadar yayında olacak ilan için sınıf şartını belgeleyebilmek için ‘’Öğrenci Belgesi’’ yüklenmesi zorunlu olduğu belirtildi.  Genel not ortalaması şartını belirleyebilmek için ‘’ Öğrenci Not Dökümü’’ yüklenmesi de zorunlu. Belge kontrolünden sonra kriterleri sağlayan tüm adaylar Genel Yetenek ve İngilizce online sınava davet edilecek. Adayların, sınav sonucu ve not ortalaması dikkate alınarak mülakata davet edilecek. Uygulanan sürecin sonucunda başarılı olan adaylara iş telifi yapılacak.

Editör: TE Bilisim