Eğitim düzeyinde en az lise mezunu adaylara yönelik olarak Türk Hava Yolları projesinde görevlendirilmek üzere personel alımları gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz günlerde Van ilinde yapımı devam eden bir yatırıma yönelik olarak Valilik ve Belediye Başkanlığı tarafından Bir ziyaret gerçekleşti. Türk Telekom'un öncülüğünde açılacak olan müşteri hizmetleri firmasına ilk etapta 650 olmak üzere toplamda 1500 personel alımı gerçekleştirileceğini müjdesi verilmişti. Bu kapsamda asissTT firmasının Türk Hava Yolları'nın firmasına yönelik olarak personel alımları gerçekleştirileceği açıklandı.

TÜRK HAVAYOLLARINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE PERSONEL ALIMI;

Firmanın Türk Hava Yolları projelerini görevlendirmek üzere Almanca, Fransızca müşteri temsilcisi alımı gerçekleştirecek. İzmir ilinde yapacak alımlarda en az lise mezunu olmak, 18 ile 35 yaş aralığında bulunmak. Telefonda iletişim kurabilen ve diksiyonu düzgün olan, erkek adayların askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir. Almanca müşteri temsilcisi alımlarında adayların fulltime yada part time olarak görevlendirilecekler. En az lise mezunu Almanca dilini iyi derece konuşabilen, telefonda etkili iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, iç motivasyonu yüksek, vardiyalı çalışma esaslarına uygun erkek adayların askerliğini tecil ettirmiş ya da tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca İngilizce, Almanca ve Almanca Fransızca dillerinden herhangi bir tanesini bilen adayların başvuru yapabileceği lise mezunu olmak, 18-40 yaş aralığında, vardiyalı çalışma esaslarına uygun kişiler Ankara ve İzmir İllerinde tam zamanlı ya da serbest zamanı çağrı hizmetleri görevlisi kadrosunda görevlendirilecekler. THY'de görevlendirilmek üzere çağrı merkezi çalışanı başvuruları https://bit.ly/2YsrGDg adresi üzerinden alınacaktır.

İŞİN OLSA