Türk Hava Yolları Ülekmizde ve dünyada önce gelen firmalardan birisi olan Uçuş firmasındır. Bu sebeple adını dünyaya duyurmuş ve dünyada en fazla ülkeye havayolu olan, yaptığı uluslararsı sponsonrluklar ve kazandığı bir çok ödül ile Türkiye Cumhuriyetini dünyada gururla temsil etmektedir. Bu sebeple THY bünyesine beraber yürüyebileceği farklı pozisyonlarda çalışma arkdaşları alacaktır. İlgili ilanlar farklı pozisyonve niteliklerde yayımlanmıştır.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACA?

Türk Hava Yolları İdari ve Teknik Persone alanında Dispeçer ( uçuş harekat uzmanı ) alacak. Kabin Ekibi alanında iise, 2. Pilot Aday Adayı, Tecrübesiz 2. Pilot Adayı, Kaptan Recrübeli 2. Pilot, Kaptan Pilot Geniş Gövde, Kaptan Pilot Dar Gövde, Farklı Uçak tiplerinde Tecrübeli veya Tecrübesiz Kaptan Pilot gibi pozisyonlarda personel alımı yapılacak. 

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İlgili pozisyonlarda başvuru yapacak adaylardan bazı genel nitelikler aranmaktadır. Bu biteliklere uygun olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak veya mavi kart sahibi olmak, En az lise mezunu ve Ön Lisans Mezunu olmak, Herhangi bir adli sicil kaydı ve adli sicil arşivi bulunmamak, İlanlarda belirtilen yaş aralığında olmak,  Uçuş kusuru veya disiplinsizlik nedeniyle herhangi bir yazılı ceza almamış olmak , Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Ortaklığın göstereceği yeri ana üs olarak kabul edip orada ikamet etmek gibi nitelikler aranacaktır. Ayrıca her pozisyon için başvuru şartı yani özel nitelikler bulunmakta olup bu niteliklere Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR:

 Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler. Söz konusu ilanlara ulaşmak için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağnaltıyı kulanabilir ve hem ilgili ilanlara ulaşara khemde başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi: www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/#tcm92-18943

Editör: TE Bilisim