Türk Havayolları Teknik anonim şirketi kariyer adresi aracılığı ile verdiği ilanlar ile farklı kadroları için alım yapacağını açıklamış bulunuyor. Türk Havayolları Teknik anonim şirketi hangi kadrolarda alım gerçekleştirecek, başvuru işlemleri nereden yapılacak gerekli ilan detayları haberimizde verilmiştir.

THY TEKNİK ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Türk Havayolları Teknik anonim şirketi tarafından verilen bilgiler neticesinde ise; bt sistem uzmanı, network güvenlik uzmanı, mobile developer, bt sistem analisti, tecrübeli bt network ve güvenlik teknisyeni, bt son kullanıcı destek teknisyeni gibi kadrolar için alım yapacağını açıkladı. Peki Türk Havayolları Teknik anonim şirketine iş başvuru işlemleri nasıl yapılır?

THY TEKNİK İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türk Havayolları Teknik anonim şirketi tarafından verilen kadro detaylarına, başvuru şartlarını ve diğer bilgilere resmi adres olan https://www.kariyer.net/firma-profil/turk-hava-yollari-teknik-a-s-36959-35927 adresinden ulaşabilirsiniz. Adaylar ilgili adrese giderek açık iş pozisyonlarını takip etmenin yanı sıra üye girişi sağlayarak iş başvuru aşamasına da geçebileceklerdir.