NOT: Bu İlan Yayından Kaldırıldı.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş bünyesimdeki personel eksikliğini karşılamak üzere Ambulans şoförü alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde ilan Yayımlayan Türk Hava Yolları en az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceğiniz ve bazı koşullar doğrultusunda başvuruların alınacağını yayımladı. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Türk Hava Yolları Teknik bünyesine ambulans şoförü alımı yapacak. Bu kapsamda Kalite odaklı olan, Rekabetçi yapıya sahip olan adaylar alınacak. TKY Teknik Hem ülke genelind hemde Dünya çapında başta olmak üzere hava yolu şirketlerinin uçaklarının motor bakımlarını yaparak veröiş olduğu mühendislik hizmetleriyle havacılık sektöründe ilerlemeye devam ediyor. Sizde böyle çaplı bir firmadan Ambulans Şoförü pozisyonunda çalışmaya ne dersiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

THY Ambulans Şoförü alımlarına başvuru yapacak adaylardan, Erkek adaylar için askrliğini yapmış veya ilgisi olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu olabilecek olmak, En az Lise mezunu olmak, ilk Yardıım Sertifikasına sahip olmak, SRC belgesine sahip olmak, Vardiyalı düzende çalışabilecek olmak, Ambulans kullanabilecek düzeyde en az B sınıfı (manuel vites) ehliyete 3 yıldan fazla süredir sahip olmak, Ambulans kullanımı konusunda tecrübeli olmak,

Ayrıca, seyehatine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, İnsan ilişkileri kuvvetli ve yardımsever olmak, Ani durumlarda hızlı ve doğru karar verebilmek, Takım çalışmasına yatkın olmak, Dikkatli olmak, Soğukkanlı ve sorumluluk alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

ADAYLARA BİR ÇOK SOSYAL İMKAN SUNULUYOR?

THY alımını yapacağı adaylarda bir çok sosyal imkanlarda sunuyor. Adaylar bir yandan işini yaparken bir yanda da bu imkanlardan faydalanabilirler. THY Geniş bir bölgeye yayılmış servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, çalışan aileleri için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, kadın çalışanlar için kreş imkanı ya da yardımı, ücretsiz ve indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkanları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları söz konusu hizmetler arasında yer alır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını kariyer sitesi üzerinden yapabilirler. Buna göre başvuru yapacak adaylar aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı sayesinde ilgili ilanlara ulaşabileceksiniz. 

BAŞVURU ADRESİ: https://turkishtechnic.com/is-ilanlari

Editör: TE Bilisim