Türk Hava Yolları yetiştirilmek üzere 2. pilot alımları yapacak. Başvurular devam ediyor.

THY A.O. daha önce kariyer portalı üzerinden adaylara duyurduğu pilot alımlarında başvuru süreci halen devam ediyor. Adaylar bu ilanlar için eğitim şartlarında en az önlisans mezunu olmaları gerekli olacak. Başvuruları için bir haftadan daha kısa bir süre kalan yetiştirilmek üzere 2 ilan bulunuyor. Adaylara ilan detaylarını aktarıyoruz. 

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE 2. PİLOT ALIMI;

Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı alımları için T.C. vatandaşı olmak, yada mavi kartlı olmak, eğitim düzeyinde en az önlisans mezunu olmak, yaş şartında 1 Ocak 1983 tarihinden sonra dünyaya gelmiş olmak. Fiziki şartlarda ise 157 ile 195 cm aralığında olmak. boy-kitle endeksinin 20-30 aralığında olması, askerlik şartında en az 2 yıl tecilli yada tamamlamış gerekmektedir. Adli sicil kaydı bulunmamak, daha önce THY'den disiplinsizlik nedeniyle ya da fesih yolu ile ayrılmamış olmak istenilmektedir. Son olarak yabancı dil şartlarını taşımak gerekmektedir. Adaylar başvurularını 28 Aralık 2018 tarihi saat 15.00'e kadar tamamlamaları gerekmektedir.

İlana erişmek için: https://goo.gl/43FmmM

Türk Hava Yollarına yapılacak diğer alımlarda kaptan pilot, simülatör uçuş öğretmeni, tecrübeli 2. pilot gibi kadrolarda istihdamlar yapılacak. Adayların bu alımlarda daha önce tecrübeli olmaları, dar ya da geniş gövdeli uçak tiplerinde en az belirli saat uçuş yapmış olmaları istenilmektedir.

İlanlara erişmek için tıklayın

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. İşin olsa mobil uygulaması için tıklayın.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim