Türk Hava Yolları Türkiye'de ve Dünyada en prestijli kurumları arasında yer alıyor. Personel alım ilanlarına başvuru yapacak olan adaylara müjdeli haber. Türk Hava Yollarının sunduğu kariyer imkânlarından yararlanmak isteyen fakat eğitim nedeniyle sürekli alım ilanlarına başvuru yapamayanlara yönelik olarak bir ilan yayımlandı. THY partime personel alım ilanına göre hangi başvuru şartları taşıyanlar başvuru yapabilecek. Eğitim şartlarında hangi bölüm okuyanlar kabul edilecek işte detaylar..

ARANAN NİTELİKLER!

THY BT alanında görev almak üzere çok sayıda personel alacak. Bilişim sektörüyle ilgilenenlerin ya da kendini yakın hissedilenleri başvuru yapılması istenilmekte. Adayların Office programlarını çok iyi derece kullanabilmeleri, araştırmayı ve öğrenmeyi semeleri, kendini sürekli geliştirmeleri, yazılı yada sözlü iletişim becerileri gelişmiş olmaları, insan ilişkilerinde güler yüzlü Part-time çalışma düzenine ayak uyduran adayların başvuru yapılması istenilmektedir.

HANGİ BÖLÜM OKUYANLAR BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adayların dört yıllık eğitim veren mühendislik fakültelerinde okumaları bu bölümlerde 3. sınıfta öğrenim görmeleri haftada 2 gün tam zamanlı olarak toplamda 20 saat çalışabilmeleri gerekiyor. Adayların iyi derece İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR;

Başvuru yapmak isteyen adayların THY kurumsal internet sitesi üzerinden başvuru yapabileceği açıklandı. Çalışma yeri olarak İstanbul’da görev alacak olan adayların THY'nin bulunduğu tüm bölgelerde de görevlendirme yapılabilecek. Son başvuru tarih henüz belli değil. Yeterli alım yapıldığında başvuru ilanı yayından kaldırılacağı belirtildi. Adaylar başvurularını internet sitesi üzerinden yapabilecek. 

Başvuru için : https://goo.gl/4ir3pA  linkini adres çubuğuna yapıştrarak tarayıcıdan açabilrisiniz.

Editör: TE Bilisim