Türk Hava Yolları Firmasında mevcut çalışan personellerin maaş ve özlük haklarına yönelik sendika ile anlaşmasını sağladı. Anlaşmada çalışanların tazminatları yüzde 30 oranında düşüş oldu. 2020 ve 2021 yılında maaş artışı ise yüzde 1 olarak açıklandı. Bilindiği gibi Pandemi olarak ilan edilen koronavirüs en çok etkilediği sektörlerin başında hava yolları firması bulunuyor. ABD merkezli pek çok hava yolu firması iflas ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları yeni teknoloji firması açacak. Yüzde yüz THY iştiraki olacak olan kuruluşun mevcut personellerin istihdam edileceği açıklandı. Farklı kadrolar için yeni istihdamlar yapılabilir. Fakat bu kadroların sayısı çok fazla olmayabilir.

İLGİLİ HABER; https://www.isinolsa.com/personel-alimlari/thy-yeni-teknoloji-sirketine-personel-alimi-yapacak-mi-belli-oldu-h35183.html

THY PERSONEL ALIMI İLANLARI;

Çağrı merkezi alanında da faaliyet gösteren THY bu alımları farklı taşeron firmalar aracılığı ile yapıyor. Bu konuda Türk Telekom alt firmalarından olan Assist kurumu aracılığı ile yeni ilanlar açıklandı. Çağrı merkezi firması Assist’in THY projelerinde görevlendirilmek üzere yeni ilanlar açıkladığı aktarıldı. Alımlardaki bazı başvuru şartları şu şekilde olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Yaş şartında en az 18 yaşını doldurmuş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Eğitim şartında lise ve dengi okullardan mezun, daha önce çağrı merkezi alanında iş tecrübesine sahip olmak, zaman yönetimi konusunda tecrübeli olmak, yabancı dili olanlara yönelik olarak Fransızca, İngilizce, Almanca dillerini iyi derecede konuşabilmeleri istenilmektedir. Başvurular kariyer portalı aracılığı ile gerçekleşecek. Başvuru adımları için https://bit.ly/3mclol4 adresini ziyaret ediniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim