Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan adayların personel alım ilanlarında başvuru yapacağı kurumlar arasında Türkiye Eğitim Vakfı'da yer alıyor. Ayrıca Ön Lisans ve Lisans mezunları için bir çok unvanda alım yapan TEV, açık olan pozisyonlarda öğretmen, hemşire, mühendis, mimar ve şube müdürü ile bağış kabul sorumluları alımı yapılacak. Alım yapılan pozisyonlara başvuru şartları neler? Başvurular ne zamana kadar sürecek? TEV en az lise mezunu personel alımına ilişkin detayları aktarıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Türk Eğitim Vakfı iş ilanları ile 6 farklı unvanda alımlara başvuru şartları belli oldu. TEV öğretmen alımlarında son başvuru tarihi 10 Mart tarihinde son bulacak. Eğitim düzeyinde üniversite mezunu olan, 3 yıl tecrübeli olan, özverili ve çalışkan, askerlik ile ilişiği olmayan, uluslararası eğitim programlarında deneyimli olanlar başvuru yapabilecek. Kazanan adaylar Gebze'de bulunan okulda görev alacaklar. Bağış kabul Sorumlusu alımlarında ise en az lise mezunda olanlar başvurabilecek. En fazla 35 yaşında lan office programlarına hakim olanlar başvuru yapabilecek. Son başvuru tarihi 12 Nisan tarihine kadar sürecek. Diğer pozisyonlarda ise Mühendis ve Mimar bölümlerinden mezun olan adaylar en az 5 yıl tecrübe şartı ile başvuru yapabilecekler. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TEV personel alım ilanlarına başvurular kariyer ilan sitesi üzerinden alınacak. 6 farklı unvanda yapılacak alımlarda her unvan için son başvuru tarihi farklı olacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Başvuru için : https://goo.gl/9fiiRt

Editör: TE Bilisim