Ülkemizde faaliyetlerine 1982 yılında konfeksiyon makineleri ile başlayan ardından büyüme oranını çok ciddi bir şekilde geliştirmekte olan Tetaş şu anda triko, ayakkabı, nakış, konfeksiyon, yuvarlak örgü yatırım ve ara yatırım makineler başta olmak üzere farklı sektörler için makine üretim ya da parça üretim gibi konularda çalışmalarını sürdürmektedir.

Tetaş bünyesinde bulunan şirketler dahil olmak üzere firma bünyesinden 2 binden fazla personel istihdam etmekte olan yine açık pozisyonların tespit edilmesinden sonra şirket çok sayıda eleman ve personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili ilanlar Tetaş tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilana bakıldığında Tetaş'ın çok sayıda personel alımı yaptığı görülüyor peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

ALIMA İLİŞKİN BİLGİLER NELERDİR?

Tetaş iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki Tetaş personel alımına ilişkin detaylar nedir? Buna göre yayımlanan ilanlar incelendiğinde şirketin 15'e yakın kadro için personel alımı yaptığı görülmekte olup açık pozisyonlarına başvuru yapabilmek için adayın en az ilkokul ya da lise mezunu olması, sorumluluk bilinci olması, gerekli pozisyonlar için sertifika ya da belgelere sahip olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlara personel alımları yapılıyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Tetaş kendi bünyelerinde görev yapmak üzere 15'e yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Pazarlama Analisti, Satış Temsilcisi, Etiket Üretim Planlama / Ofset Bölümü, Kaynak Elemanı, Aşçı Yardımcısı, Servis Elemanı-Şoför ile Birlikte, Grafiker / Ofset, Müşteri Temsilcisi, Planlama Sorumlusu, Satış Temsilcisi / İplik pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır. Peki Tetaş personel alımı ilanlarıan adaylar nasıl başvuru yapabilir.

İLANLARA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Tetaş tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 15'e yakın kadro için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilanlara başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların (https://goo.gl/vg5jp5) linkini kopyalaması ve tarayıcı adres çubuğuna yapıştırarak git tuşuna basması başvurularını da gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim