Geçtiğimiz hafta duyuru yayımlanan TEMSAN 63 personel alımı başvuruları devam etmekteydi. Ancak başvuruların devam etmesiyle birlikte artık son günlere yaklaşıldı. TEMSAN farklı kadrolarda bünyesine Ankara ve bağlı işyerleri ile Diyarbakır İşletme Müdürlüğüne personel alımı yapıyor. Toplamda 63 kişilik kadro ile farklı pozisyonlarda alım yapılacak.

İlan Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlandı ancak ilana göre TEMSAN iş ilanı talebini 12 Aralık 2017 tarihinde Türkiye Çalışma ve İş kurumu İl Müdürlüğüne ilettiğini belirtti. İlan Türkiye Çalışma ve İş Kurumu tarafından yayımlandı ve başvuru şartları gibi tüm başvuru işlemleri oraya alınıyordu. İlanın 10 gün yayımda kalması istenmiş ve ilanın yayımlanması ile birlikte artık başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapılacaktır.

Buna göre TEMSAN bünyesine Ankara ve Diyarbakır illerinden Daimi İşçi alımı yapacağını belirtti. Buna göre Diyarbakırdan 16 ve Ankara'dan 47 kişi olmak üzere farklı kadroldan 63 kişi alacak. Söz konusu ilanda alım pozisyonları,20 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 16 Makine Mühendisi, 1 Mekatronik Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi, 1 Enerji Sistemleri Mühendisi, 2 Bilgisayar Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 15 Büro Personeli, 1 Avukat, 2 Bilgisayar Programcısı, 1 Harita Mühendisi ve 1 Endüstri Mühendisi şeklinde belirtilmiştir.