Ülkemizin iş makineleri sektöründe öncü markalardan bir tanesi olan ve Sabancı Holding'in en başarılı firmaları olarak görülen Temsa İş Makinaları yatırımlarına devam etmekte ve gelişme oranına göre açık pozisyonları için personel alımlarını da tamamlamaktadır.

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet vermekte olan Temsa İş Makinaları tespit etmiş olduğu pozisyonlara personel alımı gerçekleştirmektedir. İş ilanları yayımlanmadan önce bilindiği üzere Temsa İş Makinaları tarafından açık pozisyonlar incelenmekte ve ilanlar hazırlanarak Sabancı Holding'in resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre Temsa İş Makinaları çok sayıda personel alıyor. Peki pozisyonla ile diğer detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Temsa İş Makinaları iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre 10'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirilmekte olup adayların en az lise mezunu olması, mesleklerine uygun niteliklere sahip olması, sorumluluk sahibi olması ve yoğun çalışma sistemine uygun olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir, adaylar nasıl başvuru yapacak?

POZİSYONLAR İLE BAŞVURU BİLGİLERİ

Temsa İş Makinaları 10'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştiriyor. Peki pozisyonlar nedir? Buna göre Temsa İş Makinaları Garanti Uzmanı, İnsan Kaynakları Uzmanı, Teknisyen, Ön Muhasebe Elemanı, Fiyatlama ve Stok Yönetimi Uzmanı ve Budget and Financial Reporting Specialist pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapacak? Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/HiEgcc linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim