Yayımlanan ilanlara göre Telekomünikasyon Şirketi bünyelerindeki personel eksikliğini gidermek için yeni ilanlar yayımladılar. Farklı pozisyonlarda ve alanlarda alım yapılacak olup başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. Söz konusu ilanlar için adaylardan en az ilköğretim mezunu olmak şartı aranıyor.

HANGİ ŞİRKETLER ALIM YAPACAK?

Telekomünikasyon alanında personel alımı yapılacak. Buna göre yayımlanan ilanlara göre, Fiberser Telekomünikasyon Elektrik Elektronik San, Sembol Telekomünikasyon Elektronik San.Ve Tic.Ltd, SC GROUP TELEKOMÜNİKASYON TİC. LTD. ŞTİ,Arvato Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş,Direct Scouts Istanbul Telekomünikasyon Hizm. Ltd., Anadolu Telekom gibi Telekomünikasyon şirkerleri en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacak.

Yukarıdaki bu şirketler, Satış Temsilcisi, Müşteri Yöneticisi, Almanca Bilen Çağrı Merkezi Personeli, Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi, Saha Satış Temsilcisi gibi pozisyonlarda personel alımı yapacaklar. Ayrıca adaylarda Net Maaş, Prim, SGK, Yol ve Yemek Gibi hizmetlerde sunulmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Buna göre, En Az İlköğretim mezunu veya En az lise mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilişkisi bulunmamak, Pozisyonuna göre, Satışta Tecrübeli, Kariyer hedefi bulunan, Takım çalışmasına yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olmak, İnsan ilişkilerinde başarılı olmak, Güler yüzlü, Dinamik ve Motivasyonu yüksek olmak gibi nitelikler aranır.

Adayların Eğitim seviyesi, İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Üniversite(Mezun) Üniversite(Öğrenci), şeklinde olabilir ve Çalışma süresi tam zamanlı / sürekli olarak belirtilmiştir. Alımlar Türkiye Genelinde fakrlı illerden yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını kariyer sitesi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilirler. Aşağıda sizlere vereceğizim bağlant ısayesine ilanlara ulaşabilir ve başvurularınızı elektronik ortamda yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi: www.kariyer.net/is-ilanlari/#&edl=KO,KM&kw=telekom%C3%BCnikasyon

Editör: TE Bilisim