Sabancı Holding'in firmalarından bir tanesi olan TeknoSA Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile satış faaliyetlerine devam etmektedir. Yıl içerisinde kazancını artırabilmek için yeni kampanyalar yapmakta olan Teknosa açık pozisyonları için mağazalarında istihdam edecek personel alımı da gerçekleştirmektedir.

Teknosa firması çok sayıda pozisyon için Türkiye geneli yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Teknosa hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve Teknosa personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Teknosa
Farklı Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Teknosa ilan etmiş olduğu 30'a yakın pozisyon için çok sayı da personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ATÖLYE UZMANI
ARŞİV UZMANI
GENEL BAŞVURU
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
TEKNOSACELL SORUMLUSU-TÜM İLLER
TEKNOSA FUTURE TALENT STAJ PROGRAMI
LİSE STAJYERİ 2017-2018
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI - ENGELLİ
MAĞAZA OPERASYON ELEMANI

BAŞVURULAR

Teknosa 30'a yakın farklı pozisyon için Türkiye geneli tüm illeri için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Teknosa bünyesinde Teknosa mağazasında istihdam etmek isteyen adayların aşağıda verilmiş olan linki takip etmesi ve Teknosa firmasının alım ilanına müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Türkiye geneli yüzlerce personel alınıyor.

https://goo.gl/GEpIuS
DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim