Sabancı Holding'in sahibi olarak bilinen ve Türkiye'nin önde gelen teknoloji firmaları arasında yer alan Teknosa büyüme oranını artırmaya çalıştığı gibi yeni şube açılışları gerçekleştirmekte ve şubelerine personel alımları yapmaktadır.

Teknosa personel alımı ilanları insan kaynakları bölümünden ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre Teknosa'nın Türkiye geneli yüzlerce personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Teknosa Farklı Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Teknosa ilan etmiş olduğu 30'a yakın pozisyon için çok sayı da personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. ATÖLYE UZMANI ARŞİV UZMANI GENEL BAŞVURU MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI DISNEY SATIŞ DANIŞMANI TEKNOSACELL SORUMLUSU-TÜM İLLER TEKNOSA FUTURE TALENT STAJ PROGRAMI LİSE STAJYERİ 2017-2018 MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI - ENGELLİ MAĞAZA OPERASYON ELEMANI

BAŞVURULAR

Teknosa personel alımına ilişkin detay ve bilgiler yukarıda belirtilmiştir. Teknosa tüm Türkiye geneli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki personel alımı ilanlarına adaylar nasıl mürüacaat edebilecek. Aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar Teknosa personel alımına müracaat edebilir.

https://goo.gl/GEpIuS
TÜM İLANLARA BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim