Sabancı Holding bünyesinde yer almakta olan Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonların doldurulması ve mağaza işlemlerinin hızlı gerçekleştirilmesi için personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara göre Teknosa Türkiye geneli personel alımı yapacak.

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları Teknosa tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Buna göre Türkiye geneli çok sayıda personel alınıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Teknosa

Açık Pozisyon: 20'ye Yakın

Alınacak Personel: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 20'ye yakın ilan ettiği pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ATÖLYE UZMANI
ARŞİV UZMANI
GENEL BAŞVURU
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
TEKNOSACELL SORUMLUSU-TÜM İLLER
TEKNOSA FUTURE TALENT STAJ PROGRAMI
LİSE STAJYERİ 2017-2018
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI - ENGELLİ
MAĞAZA OPERASYON ELEMANI

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Teknosa personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek pozisyonlara göre aranan şartlar hakkında bilgi edinmesi ve uygun pozisyonlar için yine aynı site üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/GEpIuS
DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim