Türkiye'nin önemli firmaları arasında yer almakta olan Teknosa yeni şube açılışlarını gerçekleştirmekte ve personel alımlarını da yapmaktadır. Personel alımı ilanları Teknosa tarafından açık pozisyonlar için yapılmakta ve duyurular Sabancı Holding'in resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile Teknosa için yayımlanmış ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Teknosa hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Teknosa
Açık Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

AÇIK POZİSYONLAR

Teknosa 30'a yakın pozisyon için tüm Türkiye illerine yüzlerce personel alımı yapacak. Peki açık pozisyonlar hangileridir.

MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
PAZARLAMA UZMANI
SİSTEM ANALİSTİ
GENEL BAŞVURU
OPERASYON VE SÜREÇ GELİŞTİRME UZMAN YARDIMCISI
DENETMEN
SİSTEM DESTEK ELEMANI - DÖNEMSEL
SİSTEM UZMANI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI - ENGELLİ
BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCISI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI

Yukarıda Teknosa firmasının alım yapacağı kadroların bazıları verilmiştir. Peki başvurulr nasıl ve nereden yapılacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

Teknosa firmasının alım yapacağı 30'a yakın kadro için dilerseniz Sabancı Holding'in resmi internet sitesinden müracaatlarınızı gerçekleştirebilir dilerseniz de aşağıda verilmiş olan linki takip ederek tüm pozisyonları görebilir ve ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

https://goo.gl/GEpIuS
TÜM İLANLARA BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim