Ülkemizin en önde gelen teknoloji mağazalarından birisi olarak bilinen ve parakende olarak satışlarını devam etmekte olan Teknosa hem Türkiye'de hemde dünyanın bir çok ülkesinde tanınır marka haline gelmiş bir kuruluş olarak hizmetlerine devam etmekte olup tüketicilere şubeleri ile internet sitesi üzerinden ulaşmaktadır. Personel kadrosunu aralıklarla yaıymladığı ilanlar doğrultusunda güçlendiren Teknosa yeni pozisyonlar için personel alımı ilanlarını duyurdu. Peki Teknosa hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, Teknosa kariyer ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

Personel Alınan Kadrolar?

Teknosa'nın yayımlamış olduğu kadrolara bakıldığında Mağaza Satış Danışmanı - İstanbul (Engelli), İklimsa Ürün Uzmanı, KURUMSAL SATIŞ DESTEK UZMANI, İklimsa Satış Yöneticisi - İzmir, Category Manager - MDA/SDA, Satış Danışmanı - Kocaeli, Mağaza Satış Danışmanı - Sakarya, Mağaza Satış Danışmanı - Bolu pozisyonarı için personel laımı yapılacak olup farklı farklı şehirlerde adayların görev yapması istenmekte olup müracaatların da o şehirden alınması talep edilmektedir. Peki Teknosa'nın personel alımı ilanlarına adaylar nasıl müracaat edebilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Teknosa yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlara başvuru yapacak olan adayların müracaatlarını https://bit.ly/2TjWW3s linki üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bu linke girecek olan adayların öncelikle kendilerine uygun pozisyona giriş yapması, nitelikleri incelemesi ve uyum sağladığı kadrolar doğrultusunda personel alımlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adayların kendi nitelikleri ile personel alımında yayımlanmış olan ilanda istenen şartların tutup tutmadığına bakması gerekmektedir.

https://bit.ly/2TjWW3s

Editör: TE Bilisim