Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Buna göre alım ilanları hakkında Teknosa, Sabancı Holding aracılığı ile bilgi verdiği ve açık pozisyonları duyurduğu gibi yine internet ortamından da tüm açık pozisyonlar duyurulmakta ve başvuru bu kanal üzerinden alınmaktadır.

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi yeni yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için persone alımı yapıyor. 30'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmekte olan Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alacak?

Açık Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN BAŞVURU YAPILACAK


Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi yayımlamış olduğu 30'a yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

FİNANSMAN MÜDÜRÜ
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI 
BİLGİ SİSTEMLERİ UYGULAMA MÜDÜR YARDIMCISI
DISNEY BÖLGE SORUMLUSU
MAĞAZA OPERASYON ELEMANI
KASİYER / İSTANBUL AVRUPA
LİSE STAJYERİ
UZUN DÖNEM ÜNİVERSİTE STAJYERİ - KATEGORİ
GENEL BAŞVURU

Yukarıda ki kadrolar başta olmak üzere Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 30'a yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Teknosa İç ve Dış Ticaret AnonimŞirketi yayımlamış olduğu 30'a yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki müracaatlar nasıl yapılır? Adaylar aşağıda yer alan linki takip ederek uygun kadrolar için nitelikleri öğrenebilir ve uyum sağladıkları niteliklere göre kadroya müracaatlarını yapabilir.

https://goo.gl/RXc2N3