Sabancı Holding bünyesinde yer almakta olan Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonlarına personel alımları gerçekleştirmeye ve uygun gördüğü lokasyonlara yeni mağazalar açmaya devam etmektedir.

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları genel olarak interaktif iş ilanları sitelerinden yayımlanmakta olup yeni ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için mağazalarda istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlara alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Pozisyon Sayısı: 25'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 25'e yakın yayımladığı pozisyon için Türkiye geneli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır.

ATÖLYE UZMANI
ARŞİV UZMANI
GENEL BAŞVURU
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
TEKNOSACELL SORUMLUSU-TÜM İLLER
TEKNOSA FUTURE TALENT STAJ PROGRAMI
LİSE STAJYERİ 2017-2018
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI - ENGELLİ
MAĞAZA OPERASYON ELEMANI

Yukarıda ki pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilmektedir.

BAŞVURULAR

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi edinmesi ve aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/GEpIuS
DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim