Türkiye'nin önde gelen elektrik ve teknoloji firmasına 2019 personel alımları kapsamında yeni alımlar yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye genelinde başlatılan 2019 yılı milli istihdam projesine firmalardan destekler sürüyor. Vestel Arge, Üretim, Yazılım Gömülü sistemler kalite uygulama ve otomasyon alanlarında ihtiyaç bulunan kadroları için yeni istihdamlar sağlayacak. Adaylardan yeni mezun olanlar, daha önce bu alanlarda iş tecrübesine sahip olanlar, iş tecrübesi bulunmayanlar Vestel Kariyer imkanlarından yararlanmak ve Vestel ailesine katılmak isteyenler bu ilanlara başvuru yapabilirler. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK.

Yeni mezun olan adayların v kuşağı olarak adlandırılan Vestel'in gelişmesine katkı sağlayacak niteliklerde; yenilikçi, dinamik, proaktif, inovatif, teknolojiye yön veren nitelikte personellerin alımı yapılacak. Zorlu Holding bünyesinde yurt dışında 15 olmak üzere 22 şirketin toplam personel sayısı 16 Bin'i geçiyor. Vestel ailesine katılmak isteyen adaylar vestel kariyer portalı üzerinden başvuru yapabilecekler.

1300 PERSONEL ALIMI;

Vestel 1300 personel alımı için başvurular vestelkariyer.com adresi üzerinden alınacak. Adaylar başvurularını 30 Haziran tarihine kadar yapabilecekler. Nisan ayında 250 kişinin işe alınacağını ve 1300 kişiye istihdam oluşturulacağı Vestel İcra Kurulu Başkanı ve Ceo'su Turan Erdoğan tarafından açıklandı. Yeni gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Adaylar başvurular için oluşturulan, http://www.vestelkariyer.com/  adresine giriş yapmaları, V-Kuşağı (10.MT) Yeni Mezun İşe Alım Programı kapsamında 30 Haziran tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim