Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bugün kamuoyuna yayımlanan duyuru da Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Genel Müdürlüğünün toplam 200 kamu personeli alımı yapacağı duyuruldu. Buna göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü elektrik teknisyeni ve elektronik teknisyeni pozisyonları için personel alımı gerçekleştirecek.

Alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulurken müracaatların 20 Mart 2017 tarihi ile başlayacağı ve adayların meslek ile alakalı en az lise mezunu olması gerektiği belirtildi.

184 Personel - Elektrik Teknisyeni
16 Personel - Elektronik Teknisyeni

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü 200 kişilik kamu personeli alımı yapacağını duyurdu peki alım ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir kimler başvuru yapabilir.

*16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu) ile 184 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) alınacaktır.
Yukarıda belirtilmiş olan mezuniyet şartlarına uyum sağlayan adaylar başvurularını gerçekleştirebilir.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Başvurular alım yapılacak illerin İŞKUR şube ve merkezleri aracılığı ile yayımlanacak olup adaylar buradan başvurularını gerçekleştirebileceği gibi yine 20 Mart 2017 tarihinden sonra İŞKUR'un internet sayfası aracılığı ile de başvurularını gerçekleştirebilir.

TEİAŞ Alım İlanı İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim