TEDAŞ Genel Müdürlüğü 17 Ekim 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 30 kişilik açık iş pozisyonu ile alım gerçekleştirecek. Alım yapılacak iller, İstanbul, Adana, Konya, Diyarbakır, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Erzurum, Van, Trabzon, Samsun, Kahramanmaraş, Denizli ve Ankara illerinde yapılacaktır. Elektrik Mühendisliği, Harita Mühendisliği ve Orman Mühendisli kadrolarında açık 30 kişilik iş pozisyonu bulunmaktadır. Adaylar kadroya yapılacak olan Sözlü sınav ile belirlenecektir. Sözlü sınav Ankara'da yapılacaktır. 

Ayrıca Personel İstihdamı Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılması zorunludur. Aşağıda belirtilmiş olan pozisyonlara ve genel şartlara uygun olan adaylar İş Kur Müdürlüğüne müracat etmeleri gerekmektedir. Aranan şartlar ve alım tablosu şu şekildedir.



ARANAN ŞARTLAR:​
  • Elektrik Mühendisliği kadrosu için, Mühendislik fakültelerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik bölümünden mezun olan adaylar,
  • Orman Mühendisliği kadrosu için, Mühendislik fakültelerinin Orman Mühendisliği bölümünden mezun olan adaylar,
  • Harita Mühendisliği kadrosu için, Mühendislik fakültelerinin Harita, Harita ve Kadastro, Jeodezi ve Fotogrametri, Geomerti bölümlerinden mezun olan adaylar, Başvurularını gerçekleştirebilirler.