Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan ilana göre TEDAŞ bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için İstanbul ve Ankara illeri için alım ilanı yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre toplamda 10 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Söz konusu alım ilanı ile TEDAŞ Engelli ve Eski Hükümlü olarak yapılacak olup haberimizin devamından ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

TEDAŞ bünyesine 10 kişilik kadro ile, Engelli 8 ve Eski hükümlü 2 personel alacak. Buna göre, Ankara'da Eski hükümlü olarak 1 Elektrik Teknikeri, Engelli olarak, 2 Elektrik Teknikeri, 1 Harita Teknikeri ve 1 Elektrik Teknisyeni alacak.

İstanbulda ise Eski hükümlü olaraki 1 Elektrik Teknikeri, Engelli olarak ise, 1 Elektrik Teknikeri ve 1 Harita Teknikeri alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

TEDAŞ personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç, 18 Haziran 2018 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Ankara ve İstanbul İl Şube Müdürlüklerinden veya İŞKUR resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylar, öncelikle 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları ve alım yapılacak bölümler için ilgili bölümlerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim