Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) açık pozisyonları için kamu personeli alımlarını yıl içerisinde gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) tarafından hazırlanan 49 kamu personeli alımı ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Buna göre adaylar 12 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Başvurular sürmekte olup hangi pozisyonlar için kaç personel alımı yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ)
Alınacak Personel Sayısı: 49
Son Başvuru: 12 Mayıs 2017

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


TEDAŞ 49 personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre 17 kişilik kadro ile Elektrik Mühendisi, 7 Bilgisayar Mühendisi, 7 Endüstri Mühendisi, 2 Endüstri/İşletme Mühendisi, 5 Elektrik Öğretmeni, 6 İstatistikçi, 3 Malzeme Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi ve 1 Harita Mühendisi pozisyonları için belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

BAŞVURULAR

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için toplam 49 kişilik kamu personeli alımı yapacak. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adaylar 12 Mayıs 2017 tarihine kadar müracaatlarını İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirebilmektedir.

https://goo.gl/YnosKb
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim