TEDAŞ Mayıs ayının başında yani 03 Mayıs 2017 tarihi itibari ile alım duyurusu yapmıştı ve yapılan duyurunun ardından başvurular başlamıştı. Bir çok aday başvurularını yapmış ancak hala başvurusunu yapmamış olan adaylar için bugün son şans! Adaylar bugün mutlaka başvurularını yapmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için aranan şartlara uygun olmaları gerekmektedir.

TEDAŞ 49 kişilik kadro ile,  farklı illerden, İngilizce düzeyine ve Tecrübe düzeyine göre, 17 kişilik kadro ile Elektrik Mühendisi, 7 Bilgisayar Mühendisi, 7 Endüstri Mühendisi, 2 Endüstri/İşletme Mühendisi, 5 Elektrik Öüretmeni, 6 İstaikçi, 3 Malzeme Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi ve 1 Harita Mühendisi alacak.  EDAŞ Ankara, İstanbul, Erzincan ve İzmir illerinde alım yapacak. Ankara'da 44, İstanbul'da 2, Erzincan'da 2 ve İzmir'de 1 kişi olmak üzere toplamda 49 kişi alacak.

Buna göre adaylardan mesleğin gerektirdiği eğitim seviyesine göre gerekli fakültelerden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca meslek şartları dışında belirlene genel nitelikleride taşımak zorundadırlar. Adaylar başvuru süreleri içerisinde başvurularını İş Kur Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacaktır. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylar İş Kur Müdürlüğünce  AnkaraTEDAŞ Genel Müdürlüğünde sözlü sınava tabii tutulacaklardır. İlanın tam metnini inceleyerek alım tablosuna ulaşabilirsiniz. İlanın tam metni için https://goo.gl/YnosKb adresini kullanabilirsiniz.