Türkiye İş Kurumu üzerinden Büro memuru başvuru yapacak adaylar için gelişmeleri aktarıyoruz. İŞKUR büro memuru alımı 2019 ilanlarında çok sayıda kamu kurumu ve özel firmaya istihdamlar sağlanacak. Milli istihdama önemli katkılar sağlayan İŞKUR'un açıkladığı iş ilanları 1 Şubat tarihi itibari ile 38 Bin'i geçti. Buna göre detayları aktarmak istiyoruz.

Faaliyetlerine ofis ve büro gibi işleyişine devam eden kurum ve firmaların dışa açılan yüzleri gelende büro personelleri olmaktadır. Ofis içinde ve büro dışındaki üstlenilen görevlere göre yazışmaları yapmak, raporları almak, dosyalama yapmak ve ekip çalışması içerisinde aktif olarak faaliyet gösterilen alanlardaki diğer işleri mesai saatleri içerisinde tamamlamakla görevlendirilen personeller büro memuru olarak kadro alırlar. İŞKUR'da kamu ve özel firmalara yapılacak büro kadrosundaki elemen ve personel iş ilanlarında başvuru genel şartları şu şekilde olmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Yaş şartlarında 18 yaşını tamamlanış olmak ve 19 yaşından gün almış olmak, eğitim seviyesinde ilköğretim mezunu ve lise mezunu seviyesinde bir mezuniyeti olmak, gerekli olan iş tecrübesine sahip olmak, görevin gerektiği özel başvuru şartlarını taşımak istenilmektedir. 1 Şubat tarihi itibari ile 987 büro memuru istihdamı yapılacak ve bu alımlarda unvan dağılımı şu şekilde

Büro Memuru (Genel) 571

Diğer Büro Memurları 155

Ön Büro Elemanı (Resepsiyon Görevlisi ) 112

Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı 77

Büro İşçisi 61

Büro Memuru (İdari İşler) 6

Dış Ticaret 2

Büro Makineleri Bakım Ve Onarımcısı 1

Ön Büro Müdürü-Otel 1

Servis Büro Elemanı (Otomotiv) 1

Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden yapılabilecek. Adaylar ilanlara iŞKUR üzerinden listeleyebilir ve giriş yaparak son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlayabiliriler.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA