TEB bankası bünyesinde yapılacak personel alımı farklı kariyer siteleri üzerinden adaylara duyuruldu. Yayımlanan farklı pozisyonlara yapılacak personel alımları ile birlikte birçok vatandaşın TEB bünyesinde işe gireceği tahmin ediliyor. Farklı kariyer siteleri üzerinden yapılacak olan iş başvurularına göre adayların TEB tarafından belirlenen özel ve genel şartlara göre alımlarının yapılacağı açıklandı.

Başvuru Yapılacak Pozisyonlar

TEB bünyesine başvuru yapılacak pozisyonlar şu şekilde açıklanmıştır; " Aktif Satış Temsilcisi (Adana, Ankara, Tekirdağ, İstanbul, Sakarya, Erzircan), Şube İşlem Yetkilisi (İstanbul), Bilgi Güvenliği Yönetici Yardımcısı (İstanbul), Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi (Van), Müşavir Avukat (Kobi ve İşletme), Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi ve Yardımcısı (İstanbul), IFRS 9 Yöneticisi (İstanbul), POS Satış Temsilcisi (İzmir), Engelli Şube Asistanı (İzmir)" pozisyonları TEB bünyesinde çalışabilmek için sağlanan pozisyonlardır. 

Başvuru Şartları

TEB tarafından alım yapılacak her pozisyon için özel şartlar bulunsada biz tüm adayları kapsayacak olan genel başvuru şartlarını sizlere açıklayacağız. Genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, istenilen eğitim seviyelerinden mezun olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az 2 sene tecilli bulunmak, adli soruşturması temiz olması, adli sicil belgesinde ağır suç işlediğine dahil bir bilgi olmaması, uzun süreli çalışmasına engel bir olayın olmaması" adaylardan istenilen şartlardandır. 

Nasıl Başvuru Yapılır?

TEB bünyesinde belirlenen açık iş pozisyonlarına başvuru yapmak isteyen adayların internet araç çubuğuna " https://www.kariyer.net/firma-profil/teb-turk-ekonomi-bankasi-1126-1370" adresini yazarak iş ilanlarına ulaşabilmektedirler. 

Editör: TE Bilisim