TEB Bankası Personel Alım İlanı 2016

Son günlerde alım yapmaya başlayan bankalar arasın Piyasanın em aktif bankası olarak konuşulan TEB - Türk Ekonomi Bankası, personel alımı yapacağını açıkladı. Teb Bankası 15 Ocak 2016 tarihli yapmış olduğu ilanla bir çok açık pozisyonlar için lise mezunu şartı olmadan personel alımları yapacağını duyurdu. Teb Bankası ailesine sizlerde katılmak istiyorsanız haberimizin detaylarını okuyunuz.

 

Teb Bankası bünyesindeki açık bir çok pozisyon için personel alımları yapacağını duyurdu. Teb Bankası ailesine nasıl katılabilirsiniz. Artık TEB - Türk Ekonomi Bankası ailesine katılmaz sadece bir parmak kadar yakınınızda. TEB - Türk Ekonomi Bankası personel alımları için bir çok illerde başvuru almaya başladı. Her yıl git gide büyüyen TEB - Türk Ekonomi Bankası, müşterilerine daha kaliteli bir hizmet sunmak adına, kendini büyütmeye devam ediyor.

 

TEB - Türk Ekonomi Bankası, 79 pozisyon için alımlar yapacak. İşte TEB - Türk Ekonomi Bankası'nın personel alımı yapacağı iller; İstanbul, Diyarbakır, Gaziantep, Denizli, İzmir, Bursa, Adana, Kayseri, Konya, Ankara, Eskişehir, KONYA, Çorum ve Erzurum'da personel istihdamını sağlamak adına TEB - Türk Ekonomi Bankası, alımlar gerçekleştirecek. Aşağıda başvuru yapabileceğiniz pozisyonları sizler için paylaşıyoruz. Teb ailesine katılmak istiyorsanız ekte vermiş olduğumuz linke giriş yaparak başvuru hakkında geniş bilgi sahibi olup, size uygun pozisyonları seçerek başvurunuzu yapabilirsiniz. http://www.kariyer.net/teb-turk-ekonomi-bankasi-is-ilanlari-c1126-p1370/?a=2

 

AÇIK POZİSYONLAR

 

1-İşletme Bankacılığı Portföy Yöneticisi/ Yardımcısı

2-Yapilandirilmis Fonlama Yöneticisi / Yönetici Yard

3-TEB Faktoring Mali İşler Yöneticisi

4-Aktif Satış Temsilcisi

5-Aktif Satış Temsilcisi

6-Aktif Satış Temsilcisi-

7-Nakit Yönetimi Yazılım Geliştirme Uzmanı

8-YILDIZ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ