TCDD geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi isternet sayfasında personel alım duyurusu yayımladı! İlana göre TCDD bünyesine farklı pozisyonlarda 295 personel alımı yapacak. TCDD personel alımı başvurular ıbugün başladı! İlan Türkiye İş Kurumu sitesinde yayımlanmış ve başvuru ekranı açılmıştır. Adaylar haberimizin devamını inceleyerek başvuru yollarını öğrenebilirler.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

TCDD bünyesine toplamda 295 işçi personel alımı yapacağını belirtti. Bu yönde TCDD 50 Mühendis, 117 Tren Teşkil işçisi, 128 Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü, kadrolarında alım gerçekleştirecek.

HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

TCDD bünyesine toplamda 295 personel alımı yapıyor ve adaylardan bu yönde, En az lise mezunu olmaları, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Özel olarak daylardan, Mühendis kadrosu için, İlgili Mühendlik bölümlerinden mezun olmuş olmak. Alım yapılacak Mühendislik kadroları ise, Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Elektrik, Elektrik-Elektronik Mühendisi bölümü mezunu olmak, 

Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü için Meslek Liselerinin Raylı Sistemler, Elektrik Elektronik Raylı Sistemler, İnşaat Raylı Sistemler, Makine Raylı Sistemler  ve Mekatronik alanlarından mezun olunması gerekmektedir. Buna göre toplamda 128 Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü alınacaktır.

Tren Teşkil işçisi için Bu kadroya başvuru yapacak adaylar, Meslek Lisesinde Raylı Sistemler İşletme Raylı Sistemler, Elektrik Elektronik Raylı Sistemler, İnşaat Raylı Sistemler, Makine Raylı Sistemler ve Mekatronik bölümlerinden mezun olmaları şarttır. Buna göre 117 Tren Teşkil işçisi alınacaktır.

BAŞVURU EKRANI AÇILDI! NASIL BAŞVURU YAPILIR?

TCDD ilanın personel alım talebinin 12 Aralık 2017 tarihinde Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanacağını belirtmişti. Buna göre başvuru ekranı İŞKUR'da yayımlandı! Adaylar başvurularına başlayabilirler. Ayrıca alımlar farklı illerden yapılacaktır. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinden yapabilirler.

İlana başvurular en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması şarttır. Buna göre Devlet personel başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya Buradan ulaşabilir ve alım tablosunu inceleyebilirler.

İŞİN OLSA Mobil Uygulamasını telefonuza indirerek tüm alım haberlerinden haberdar olabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Android uygulama İçin >>> Tıklayınız

İOS Uygulama İçin >>>> Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim