Ülkemizin en bilinen holding grupları arasında yer alan ve havalimanlarının kontrollerini sağlamakta olan TAV Havalimanları çalışmalarını sürdürdüğü gibi yine yeni ihalelere katılarak farklı havalimanları için yap, işlet, devret modeline devam etmektedir.

Büyüme oranını giderek geliştirmekte olan TAV Havalimanları aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere iş ilanları yayımlayarak personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre TAV Havalimanları tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak TAV Havalimanları iş ilanları, personel alımı detaylarını sizlere aktarıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

TAV Havalimanları iş ilanları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki TAV Havalimanları personel alımı detayları nedir? Buna göre yurt geneli 25'e yakın kadro için ilan yayımlamış olup adayların pozisyonlar için en az lise mezunu olması, yoğun çalışma koşullarına uygun olması ve mesleği ile ilgili gerekli niteliklere sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir?

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINACAK?

TAV Havalimanları yayımladığı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Buna göre Elektrik Elektronik Teknisyeni, Mekanik Teknisyeni, Servis Elemanı, Genel Başvuru, Yolcu Hizmetleri Memuru, Satış ve Ödeme Danışmanı, Mekanik Teknisyeni gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

TAV havalimanları iş ilanları için personel alımı başvuruları nasıl yapılacak? Buna göre adayların başvurularını gerçekleştirmesi için öncelikle (https://goo.gl/yK3Luu) linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak git tuşuna basması ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim