Dünyanın önde gelen Havayolu işletmelerinden bir tanesi olan TAV personel ihtiyacının giderilmesi için Havalimanlarına personel istihdamı yapacak. Türkiye’de ve Dünya üzerinde bir çok Havalimanı işletmeciliğini üstlenen ve İstanbul, Ankara, İzmir Gazipaşa, Alanya, Bodrum, Milas havalimanları işletmesinde bulunan özel sektör firması hava limanı işletmesi güvenlik görevlisi ve satış danışmanlaır alımı yapacak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ;

İstanbul Atatürk Havalimanında görevlendirilmek üzere 5188 sayılı kanunda belirtilen özel güvenlik sertifikasına sahip, lise mezunu, yaş şartında 35 yaşını geçmemiş, erkek adayların askerliğini tamamlamış, vardiya usulüne uygun görev alabilecek adaylar başvuru yapabilecek. 26 Ekim tarihinde duyurulan ilanda erkek adaylar için 1.70 cm boy ve bayan adaylar 1.60 cm' boydan kısa olmamaları gerekmektedir.

SATIŞ DANIŞMANI;

Satış danışmanı olarak görev almak isteyen adayları için ATÜ Duty Free Ankara Mağazasında görevlendirilmek üzere ödeme ve satış danışmanı arandığı açıklandı. Eğitim seviyesinde en az lise mezunu olmak, satış konusunda daha önce tecrübesi bulunmak istenilmekte. Ayrıca vardiyalı çalışma düzenine ayak uydurabilen, iletişimi kuvvetli, insan ilişkilerinde başarılı, özgüven sahibi, güler yüzlü, müşterilerin dile getirmediği ya da farkında olmadığı ihtiyacını çözümlemede başarılı, ekip halinde çalışmaya uygun, genel kültür birikime önem veren, dış görünüme özenli adayların başvuru yapması istenilmektedir.

Satış danışmanı olarak görev tanımında Esenboğa havalimanı dış hatlar mağazasına gelen misafirlerin kasa işlemlerini almak, satış danışmanı olarak kaliteli bir hizmet sunmak hedeflendiği belirtildi.

GENEL BAŞVURULAR ALINACAK;

Yukarıda belirtilen pozisyonlar haricinde genel başvuru yapmak isteyen adaylara yönelik olarak ta alımlar devem ediyor. Ayrıca öğrenimine devam etmekte olan ve staj başvurusu yapacak olan adayların TAV personel alım staj başvurusuna başvuru yapabilirler.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linki yeni tarayıcıdan açmaları ardından başvuru şartları uyan ilan için başvuru şartlarını incelemeleri ve başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

İlana erişmek için: https://goo.gl/yvDDsK

İŞİN OLSA