Taşyapı İşçi Personel Alımı İş İlanları 2016

Taşyapı personel alımı yapıyor. Taşyapı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere personel alıyor. Sizde başvuruda bulunmak için ilanın devamını inceleyiniz.

Taşyapı ülkemizde oldukça yaygın bir inşaat firmasıdır. 2015 yılında istihdama katkı sağlamak için Taşyapı İşçi personel alımı İş ilanları açan firma çalışanlarına dolgun maaş ve sosyal haklar ile güzel imkanlar sağlıyor. 2015 yılı hedefleri arasında büyüme de olan firmanın personel alımları yıl sonuna kadar devam edecektir. Taşyapı, yaptığı personel alımları ile ülke istihdamına da katkı sağlamaktadır. Firmanın personel alımları özel İstanbul ve Afyon illerinde yapılmaktadır. Bu illerde daha aktif olan firmanın personel alımlarına siz de başvuru yapabilirsiniz. Taşyapı İşçi personel alımı İş ilanlarına yapılan başvurular firmanın insan kaynakları tarafından titizlikle incelenmekte ve değerlendirilmektedir.

2015 yılının ilk aylarından bu yana çok sayıda Taşyapı İşçi personel alımı İş ilanları açan firma yıl sonuna kadar alımlarına devam etmeyi planlamaktadır. Siz de firmanın bir çalışanı olmak istemez misiniz? O halde hemen firmanın şu anda açık olan iş ilanlarını incelemeye başlayabilirsiniz. 2015 yılının sonuna kadar alım yapılacak olan pozisyonları da sizler için hazırladık. Firmanın açık olan ve ilerleyen günlerde açılacak olan iş ilanlarından anında haberdar olmak için siz de düzenli olarak sitemizi takip edebilirsiniz. Firmanın açık olan iş ilanları şu şekildedir;

- Elektrikçi,

- Teknik Ofis Şefi,

- Ofis Elemanı,

- Muhasebe Sorumlusu,

- Şantiye Şefi,

- Güvenlik Görevlisi.

Taşyapı İşçi personel alımı İş ilanları yıl sonuna kadar bu şekildedir. Saydığımız pozisyonların bazılarına birden fazla personel alımı yapılacaktır. Siz de bu ilanlara başvuru yaparak firmada iş sahibi olma şansını yakalayabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve hemen yeni bir iş için siz de bu ilanları değerlendirin. İlanları detaylı olarak inceleyerek yapacağınız başvurular sizi rakiplerinizin bir adım önüne geçirecektir.  

Taşyapı İşçi Personel Alımı İş İlanları 2016 ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımda bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/tasyapi-insaat-taahhut-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c16572-p7211/

Editör: TE Bilisim