Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı SUEN bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Uzmanlar hakkında yönetmeliğinin ilgili hükümleri uyarınca Uzman Pozisyonunda sözleşmeli olarak yerli personel memur alımı yapacağını duyurdu. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Buna göre Tarım ve Orman Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı İstanbul adaylara Uzman Personel Giriş sınavı yapacaktır. Adayların bu sınava katılabilmeleri için, 658 Sayılı kanunun hükmünde kararnamenin 10 uncu maddesinde belirtilen şartlar ile SUEN istihdam edilecek uzman yönetmeliğinin 6. maddesinin 1, 2, ve 3. fıkralarında belirtilen genel şartları taşımak, Kamu hizmetinde ilk defa Enstitü bünyesinde başlayacak olanlardan son iki yıl içerisinde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Çevre Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmak, İngilizce dilinden devam eden Yabancı Dİl Sınavından 75 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak olan adaylar, başvurularına 15 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 18 Ekim 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar gerçekleştrmeleri gerkemektedir. Başvurular Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı İdari ve Mali İşler Koordinatörlüğü Küçükçamlıca Mahallesi Libadiye cad. no:54 Üsküdar İSTANBUL adresine istenen başvuru belgeleri ile birlikte şahsen yapılacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim