Geçtiğimiz günlerde başvuruları alınmış olan Tarım Kredi Kooperatifleri Şanlıurfa Bölge birliği için 23 memur alımı yapacağına dair duyuru yapmıştı. KPSS en az 60 pıuan ike ve KPSS şartı olmadan, Koperatif görevlisi ve Ziraat Mühendisi pozisyonları için başvurular alnmıştı ve Ön Lisans ve Lisans mezunları başvuru yaptılar.

11 Ekim 2019 tarihine kadar alınan başvurular için bu gün Tarım Kredi Kooperatifleri tarafında yeni bir duyuru gelerek başvuru sonuçları açıklandığı belirtilmi. Tarım Kredi Kooperatifleri bu yönde resmi internet adresi üzerinde 21 EKim 2019 tarihli bir açıklama yaparak adaylara başvuru sonuçlarını duyurduç

MÜLAKAT TARİHİ VE SINAV YERLERİ AÇIKLANDI!

Tarım Kredi Kooperatifleri yaptığı duyurusunda 6 farklı şehir için mülakata katılmaya hak kazanan adayların listesini, SInav yerlerini ve tarihlerini açıkladı. Koopratiflere istihdam edilecek Kooperatif görevlisi ve Ziraat Mühendisi mülakatlarına katılmaya hak kazanan adaylar listeye aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirler.

Sonuç Adresi.: http://www.tarimkredi.org.tr/index.php/duyurular/duyurular-alt/item/2340-sanliurfa-boelge-birliginde-muelakata-katilmaya-hak-kazanan-adaylar-belli-oldu

SINAV ÜCRETİ VAR!

Şanlıurfa Bölge Birliğine bağlı Koopeatiflere istihdam edilecek kooperatif görevlileri ve ziraat mühendisleri mülakatlara katılmaya hak kazanan adayların T.C. Ziraat Bankası Bahçelievler / ANKARA şubesindeki Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfına aist (TAREKSAV) 0626-53275801-5001 NOLU (IBAN NUMARASI TR 27 0001 0006 2653 2758 01 5001) HESABA 50.-TL  yatırmaları ve sınav ücretine ait dekontı mülakata gelirken getirmeleri gerekmeketdir.

Editör: TE Bilisim