Tarım Kredi Kooperatifleri personel alacağını ilan ederek onlarca adaya müjdeli haberi verdi. Tarım Kredi Kooperatifleri resmi internet sitesi üzerinde yayımlanan ilana göre Tarım Kredi Kooperatifleri farklı pozisyonlarda 60 kişilik boşluk ile kamu personeli alımları yapacağını ilan etti. Peki ilanın detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir? Nasıl Başvuru Yapılır?

İLANIN DETAYLARI:

Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge birliğindeki eksikliği karşılamak üzere 60 kişilik boşluk ile personel alımı yapacak. Bu yönde 30 Kooperatif Görevlisi ve 30 Ziraat Mühendisi alınacak. Adaylardan bazı nitelikler aranıyor ve bu niteliklerin yerine getirilmesi durumunda başvurular kabul edilecektir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanmasına engel olabilecek bir durum olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yurdun heryerinde çalışmasına engel olabilecek bir durum olmamak gibi genel nitelikler aranacak.

Ayrıca özel olarak ise, En az ön lisans mezunu ve lisans mezunu olmak, Lisans mezuunu olan adaylar için 2017 veya 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Ön Lisans mezunları için 2018 yılında yapılan KPSS den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca, Ziraat Mühendisi kategorisinde başvuruda bulunacak adaylardan, Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar, KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerdir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 10 Haziran 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 21 Haziran 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Adaylar Başvurularını İş Talep Formundaki açıklamalar başlığı dikkate alınarak "İş Talep Formu"nun her iki sayfası eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurulup, imzalanacaktır. İş Talep Formu ekinde istenilen belgeleri eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylar, müracaatlarını İzmir Bölge Birliğine yapabileceklerdir, İzmir Bölge Birliği dışındaki Bölge Birliklerimiz başvuru kabul etmeyecektir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.