Tarım Kredi Kooperatifleri geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile bünyesine 82 Personel Alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların sona ermesi ile birlikte sonuçlar adaylar tarafından beklenmeye başlandı. 3 Bölge Birliğinde yayımladığı ilan ile Kooperatif görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapacak.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Tarım Kredi Kooperatiflerike personel alımı için Kooperatif Görevlisi alımlarında KPSS Puanı şartı talep ediliyordu. Bu kapsamda Kooperatif Görevlisi alımları KPSS Puanı ile değerlendirilecek olup sınava çağırılacaktır. KPSS puan sırasına göre 5 kat aday sınava çağırılacaktır.

Ziraat Mühendisi alımları için ise, Ziraat Mühendisi kategorisinden başvuruda bulunan adaylar (Bitki Koruma Ürünleri Bayi veya Toptancı izin Belgesine sahip olanlar) , Tekirdağ/Balıkesir/İzmir Bölge Birliğine bağlı illerin tümünde ikamet edenler, ilin bağlı bulunduğu Bölge Birliği kontenjanına başvuruda bulunabileceklerdir. Belge puanları doğrultusunda en yüksek puandan başlamak suretiyle sıralama yapılacak olup, Tekirdağ/Balıkesir/İzmir Bölge Birliğine toplamda tespit edilen ihtiyacın 5 katı aday (her bölge için ayrı ayrı değerlendirilerek hesaplanacak) mülakata çağrılacaktır. Sıralamada en sonda aynı puana sahip birden fazla adayın olması halinde, bu puana sahip adayların tümü mülakata çağrılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İzmir, Tekirdağ ve Balıkesir bölge birliklerine yapılacak 82 Personel Alımı için adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Geçmiş dönemlerde yapılan personel alımı ilanları ile kıyasladığımızda başvuru sonuçlarının en geç 10 gün içeriside açıklanmaı bekleniyor. 13 Eylül 2021 tarihi ile sona eren başvurular için duyuru 23 Eylül 2021 tarihine kadar bekleniyor. Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim