Devlet Personel Başkanlığının 31 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan işçi personel eksiliği için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 140 işçi personel alımı gerçekleştirecek. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( TİGEM ) bağlı olduğu Anadolu (Mahmudiye/ESKİŞEHİR), Çukurova (Ceyhan/ADANA), Gözlü (Sarayönü/KONYA) ve Polatlı (Polatlı/ANKARA) Tarım İşletmesi Müdürlüğüne toplamda 140 kişi alacak.Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( TİGEM ) alım yapacağı bağlı kuruluşlarına geçici oalrak 179 prim gün süresini geçmeyecek şekilde mevsimlik işçi alımı yapacaktır. 

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( TİGEM ) alımının yapacağı 140 kişilik pozisyon ile, İş makinası operatörü, Tamir Ustası, Elektrikçi ,Sıhhi Tesisatçı, Kaynakçı, At bakıcısı ve Beden İşçisi alacak.

HANGİ İLLERE KAÇ PERSONEL ALINACAK?

 Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( TİGEM ) farklı pozisyonlar ile, Eskişehir'de 30, Adana'da 19, Konya'da 56 ve Ankara'da 35 işçi personel alımı gerçekleştirecek. 

Yukarıdaki pozisyonlara başvuru yapacak adaylar, Ortaöğretim ( Lise ve Dengi Okul ) mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak ve her kadro için istenilen özel nitelikleri taşımak zorundadır. Buna göre adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Başvurular ilan yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 10 gün içerisinde yani en geç 14 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını yapmak zorundadır. 

Başvuru Yapmak İsteyen Adayların Dikkat Etmesi Gereken Hususlar (TİGEM) Genel Müdürlüğünün WEB sitesinde yayımlanacaktır. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/We7U4A ) bağlantısını kullanarak ilana ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim